Billig linkbuilding: den gode guide til billig linkbuilding

Du har lanceret dit nye website og nu mangler du blot, at brugerne eller kunderne kigger forbi og køber dine produkter eller læser dine tekster. De kommer jo desværre ikke af sig selv, for det er med websites som med andre medier og produkter. De skal markedsføres, for at folk begynder at lægge mærke til dem og i sidste ende klikker sig ind og køber dine produkter.

Du har derfor brug for, at andre linker eller anbefaler dit site. Læs med her og lær mere om billig linkbuilding.

Hvad er linkbuilding?

Når et andet website linker til dit website, fungerer det som en form for anbefaling. Jo flere der linker til dig eller anbefaler dig, jo højere op i søgemaskinerne ryger du. Jo højere det website, der anbefaler dig med et link, selv rangerer hos for eksempel Google, jo mere vægter anbefalingen.

Altså hvis Bill Gates anbefaler dit website med et link fra et af Microsofts websites, så vejer det altså tungere end hvis linket kommer fra et af dine egne og knapt så højprofilerede websites. Links fra for eksempel myndigheder eller nyhedsmedier vægter også en del højere end et link fra et andet, og mindre, kommercielt website.

Derfor handler det for dig om at have så mange (gode) links, der linker til dit website som muligt. Gode links er altid links fra en anden URL end din egen og som linker til din URL.

billig linkbuilding med linkbuilding pakke

Hvordan linkbuilder man?

Du kan nemt købe dig fattig i links. For eksempel ved at booste opslag på sociale medier som for eksempel Facebook og Instagram med links til dit website. Du kan også betale for annoncering på Facebook og Google og på den måde få linket til dit website ud og leve på forskellige sites, i spil og apps.

Det er den hurtige måde – men også den dyre. Den langsomme måde er, at du indgår en masse samarbejder med mennesker og websites, som du i forvejen kender og får dem til at linke til dig. Du kan også benytte dig af såkaldte outreach links på den måde, at du giver produkter eller lignende til bloggere som herefter skriver om dig. Betalte indlæg er dog ikke så velansete.

billig linkbuilding med linkbuilding pakke

Hvad kan du selv gøre?

Start først og fremmest med at optimere dit site, så det er klart til brugerne og søgemaskinerne. Dit website skal være klart til, at brugerne og søgemaskinerne begynder at kigge forbi.

Når først brugerne begynder at kigge forbi er det jo vigtigt, at de ikke forsvinder med det samme igen. De skulle jo gerne nå at læse dine tekster eller købe dine produkter. Så derfor bør du sørge for at dit website lever op til brugernes (og søgemaskinernes) krav til ordentligt webdesign og godt indhold.

For eksempel bør dit website være optimeret til mobilbrug med et såkaldt responsivt design. Flere søgemaskiner favoriserer nemlig mobilvenlige websites og ranker dem højere i det organiske søgeindhold.

Samtidig ved man, at langt de fleste webbrugere i dag går på nettet via deres smartphone. Kan de derfor ikke besøge dit site og få en god oplevelse ud af det, så smutter de hurtigt igen – link eller ej. Har du profiler rundt omkring på forskellige sociale medier, så giver det naturligvis sig selv, at du bør smide et link til dit website her. Ikke mindst fordi det er ganske gratis.

billig linkbuilding med linkbuilding pakke

Alliér dig med et professionelt linkbuilding-bureau

Der ligger en masse rugbrødsarbejde i linkbuilding-disciplinen, og det kan være en rigtig god idé at alliere sig med et bureau. Du kan meget selv i forhold til linkbuilding, men en professionel partner har adgang til helt andre værktøjer- og det behøver slet ikke være dyrt.

Det er muligt at finde virksomheder, der tilbyder billig linkbuilding. De professionelle linkbuildere benytter sig af netværk af sider og blogs, som deres tilknyttede tekstforfattere forsyner med tekster og links om dine produkter og services. Hyrer du et bureau, bør du altid forhører dig om, hvilke sider der linker til dit website.

Særligt hvis du har nogle særlige værdier, som du værner om. Sælger du et meget familievenligt produkt, er det ikke sikkert, at du er interesseret i at der linkes til det sammen med links til kasinoer eller datingsider.