Dette er alternativerne til linkbuilding pakker

Med en linkbuilding pakke får du et bestemt antal links til din hjemmeside hver eneste måned. Disse pakker kan være meget effektive, når det kommer til bedre placeringer på Google, hvis du allerede har styr på indholdet på din hjemmeside samt on-page SEO.

 

Linkbuilding pakker er til dem, der ikke ønsker at skrive artikler selv og udvælge domæner. Pakkerne fås med et fornuftigt antal links, og du bør nok ikke vælge alt for mange links til et helt nyt site. Spørgsmålet er dog: Hvilke alternativer findes der til disse pakker, og hvad koster de?

 

 

Gør det selv linkbuilding

Du ved nok allerede, at det næsten altid er billigere at gøre tingene selv. Dette er også tilfældet for linkbuilding, hvor du kan lave gør det selv linkbuilding til meget lave priser. Der findes forskellige former for linkbuilding, hvor du kan gøre det selv, men vi fraråder dig at anvende kommentarlinks og lignende. Disse giver ikke værdi på samme måde som ægte links fra danske domæner.

 

Den nævnte form for gør det selv linkbuilding fungerer således, at du får adgang til en række stærke danske domæner til en månedlig pris. Så har du typisk et bestemt antal artikler, du får lov til at udgive. Du kan altså helt selv vælge relevante domæner og indsætte de rigtige keywords i artiklerne. På den måde får du lov til at bestemme alt omkring din linkbuilding.

 

Det bedste ved det hele er, at det er meget billigt og mindre tidskrævende end at skulle skrive ud til individuelle hjemmesider. Det er ikke unormalt at betale flere hundrede kroner per link, men hvis du gør det selv, så kan det komme ned på under 20 kroner per link. Det lyder måske lidt for billigt, men prøv det selv. Det virker, og det er links af relativ høj kvalitet.

 

 

Advertorials

Du har måske allerede set det før: Du læser en artikel på internettet eller i en avis for så at finde ud af, at du rent faktisk har været i gang med at læse en annonce. Der står, at der er tale om en annonce i toppen af artiklen, men det ser du i hvert fald ikke med det samme første gang, du ser en advertorial.

 

Pointen her er selvfølgelig, at du i princippet kan købe links hos de store danske medier ved at købe en advertorial på deres hjemmeside. Du vil blive overrasket over, hvor mange medier der sælger advertorials i Danmark. Det er ret mange, og priserne kan være vildt høje.

 

Er det nødvendigt med advertorials? Det er spørgsmålet. De kan være med til at give din hjemmeside det sidste skub, hvis du allerede har lavet linkbuilding. Start derfor med en linkbuilding pakke, gør det selv linkbuilding eller hyr en person til at lave linkbuilding for dig. Derefter kan du bevæge dig ud i dyrere links som advertorials.