Skab trafik til din hundeblog

Hunden har mange signaler man som ejer skal lære at afkode. Din hund taler på mange måder til dig, og giver altid udtryk for hvad den har lyst til på mange måder. Hundens signaler kan være svære at afkode, hvis man ikke er vant til det. Det kan derfor være en god idé at læse nogle artikler om hundeopdragelse og hundens sprog, inden man anskaffer sig en ny hundehvalp.

Hvis du gerne vil lære lidt mere om hundens sprog kan du læse mere om det på bullerbox.dk. Her finder du artikler der handler om hvorfor hunden logrer med halen og meget mere. Du kan læse alle artiklerne på bullerbox.dk/artikler. Du kan også læse mere om hunderacer.

Del din viden om hunde

Hvis du ikke er ved at skaffe en hund, men derimod ved meget om hunde og prøver at dele ud af din viden på en hjemmeside, så skulle du overveje linkbuilding for at få mere trafik på din side. Ved hjælp af linkbuilding skaber du mere trafik på en hjemmeside, ved at komme højere op blandt Googles søgeresultater.

Linkbuilding fungerer ved, at dit link bliver postet i artikler på andre hjemmesider. Det får Google til at tro, at din hjemmeside i forvejen er meget populær, og Google vil derfor prioritere din hjemmeside højere.

Ved hjælp af linkbuilding vil du få mange flere besøgende, og din viden om hunde vil nå ud til et bredere publikum. Så sikrer du, at nye hundeejere ikke laver fejl, og du vil hjælpe med at hundeejere bedre vil kunne forstå deres hunds sprog.

Det kan dog være en god idé at hyre en tekstskribent, når man vælger at arbejde med linkbuilding. Google kan nemlig se om en artikel at skrevet af en robot eller et menneske. Derfor er det vigtigt, at artiklen virker naturlig.